Tulpenworkshops op de Pluktuin

NES A/D AMSTEL – De Zomerbloemenpluktuin organiseert komende tijd tulpenworkshops. Uit de tulpentuin ga je eerst zelf tulpen verzamelen. Met deze tulpen en diverse takken en boomstammetjes leer je om een boeket te maken wat blijft staan. Het boeket wordt met een mooi lint bij elkaar gebonden. Je trekt de tulpen met bol en al uit het veld. De bollen mag je na afloop van de workshop mee naar huis nemen. Als je ze thuis op een donkere/droge plek bewaart en in oktober ontdoet van wortelresten en uitgedroogd blad dan kun je ze weer in je eigen tuin poten zodat je het jaar daarop zelf tulpen in de tuin hebt.

De workshop is inclusief een mooie cylindervaas.

Datum: Zaterdag 30 maart, zaterdag 7 en 13 april van 10.30 tot 12.30 uur. Maandag 25 maart en maandag 1 april van 19.00 tot 21.00 uur. Vrijdag 5 april en donderdag 11 april 19.00 tot 21.00 uur.

Zomerbloemenpluktuin, Amsteldijk Zuid 183 b, 1188 VN Nes a/d Amstel. Openingstijden: het gehele jaar op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Gratis toegang.

Meer informatie: Zomerbloemenpluktuin