Vos en Haas in Amstelveens Poppentheater

AMSTELVEEN – De voorstelling Vos schept op, gebaseerd op de boekenreeks Vos en Haas, is op zondag 24 maart te zien in het Amstelveens Poppentheater.
Uit de keuken van Vos komen de heerlijkste geuren. Hij is een verrassing aan het koken voor zijn vrienden . Als Vos even weg is gooit Haas een blikje eten in de pan. Dat pikt Vos niet! Hij wil geen eten uit blik, hij kookt alleen maar met verse ingrediënten! En zo gaat het gekibbel tussen de twee nog even door, want hun smaken lopen behoorlijk uiteen. Tot ze een topplan bedenken: ze maken een heerlijke gezonde taart, en alle kinderen in de zaal helpen mee!

Een vrolijke voorstelling met veel humor en opzwepende muziek, waarin de meest onverwachte personages opduiken en waarmee zowel kinderen als de ouders zich prima zullen vermaken. Gebaseerd op de korte verhalen van Sylvia Vanden Heede met de illustraties van Thé Tjong-Khing. Voor iedereen vanaf 4 jaar.

Te zien in het Amstelveens Poppentheater op zondag 24 maart om 14.30 uur. Toegangsprijs € 9,00. Reserveren kan via 020-6450439; info@amstelveenspoppentheater.nl of via www.amstelveenspoppentheater.nl