Aantal drugsdumpingen stijgt ook binnen gemeentegrenzen Amstelveen

AMSTELVEEN – Ook in de regio Amstelveen komt het steeds vaker voor dat er drugsafval wordt gedumpt, meldt de Politie Amstelveen op Facebook. “In de polder of langs de Amstel, komt af en toe dumping van (drugs)afval voor,” is de waarschuwing.

De Amstelveense politie wil Amstelveen graag mooi en schoon houden. “Uiteraard bestrijden we elke vorm van opslag en/of productie van (hard)drugs. We hebben enkele jaren geleden meegemaakt wat een brand van een hennepplantage, midden in een woonwijk, teweeg bracht. We willen dit in de toekomst absoluut voorkomen. Niet alleen hennepplantages maar ook opslagplaatsen voor chemische stoffen hebben onze aandacht.”

Heeft u het vermoeden van drugshandel, van drugsproductie of ziet u (regelmatig) verdachte omstandigheden rondom een pand?
Laat het de politie weten!
Bel: 0900-8844 (geen spoed, wel politie)
Bel: 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem)
Surf naar: www.politie.nl/ -> Mijn buurt -> Wijkagenten en stuur je wijkagent een bericht;
Surf naar: www.meldmisdaadanoniem.nl/melden/

Politieagent Max Daniel legt in het filmpje meer uit over de gevaren.