Ajax-Juventus te zien in vele Amstelveense kroegen

AMSTELVEEN – Amstelveners hebben over het algemeen sympathie voor Ajax. ‘Support your local’, zeg maar. En omdat de Champions League-kraker Ajax-Juventus stijf uitverkocht is, is het dan ook niet gek dat Amstelveense kroegen vanavond gewoon veranderen in ministadions. RTVA tipt een aantal dranklokalen waar het aangenaam verpozen is tijdens een ouderwets Europees Avondje.

The Pub – Lindenlaan 372

Al jarenlang gelegen aan de Lindenlaan en voor veel Amstelveense amateurvoetballers een echte voetbal- en dartskroeg.  Aangenaam voetbal kijken in een donkerbruine ambiance.

Café Thijs – Dorpsstraat 64-b

De kroeg van Bovenkerker George Thijs waar je met gemak urenlang blijft hangen zonder er zelf erg in te hebben. George is biersommelier dus gegarandeerd een lekker biertje tijdens de wedstrijd. Overigens staat Thijs ook bekend als een Formule 1-café.

ANNA – Amsterdamseweg 22

Nu ruim een jaar open en sinds kort worden ook belangrijke wedstrijden op het grote scherm vertoond. En kijken naar de godenzonen, dan is de kerk natuurlijk een prima plek!

Abina – Amsterdamseweg 193

Abina behoeft natuurlijk geen nadere introductie. Stamkroeg van vele Amstelveners en tijdens wedstrijden van ons aller Ajax is het altijd een gezellige boel.

Café de Manen – Noorddammerlaan 9

Café de Manen ademt voetbal en dat zal vanavond niet anders zijn. Het wordt zelfs aangeraden om van te voren even te bellen om de beste plekken te reserveren. U bent gewaarschuwd!