Albert Heijn komt met stickerboek ‘Verzamel Bijzonder Amstelveen’

AMSTELVEEN – Na de voetbalplaatjes komt Albert Heijn nu met een nieuwe stickerverzamelactie. Deze actie wordt uitgerold in acht Amstelveense supermarkten van de Zaanse grootgrutter. Het gaat om 150 stickers waarop historie, objecten, bijzondere gebeurtenissen en bekende Amstelveense locaties aan bod komen.

De actie ‘Verzamel Bijzonder Amstelveen’ start maandag 15 april en wordt afgetrapt op vrijdag 12 april voor de ingang van het AH filiaal in het Stadshart. Om 15.00 zal wethouder Herbert Raat het startsein geven. Iedereen die nieuwsgierig is, is van harte welkom om aanwezig te zijn. Bij deze kick-off kunnen maximaal 500 aanwezigen het verzamelalbum als eerste gratis in ontvangst nemen.

Albert Heijn vond dat Amstelveen genoeg bijzonderheden had om er een unieke verzamelactie voor te ontwikkelen. Door de vele bijzonderheden uit te werken in 75 verschillende onderwerpen is er een serie ontstaan die volgens de supermarkt voor iedere inwoner van Amstelveen de moeite waard is om te verzamelen Ook aan de hele jonge Amstelveners is door Albert Heijn gedacht, want naast het verzamelalbum is er een leuke kleurplaat met bijzondere Amstelveense onderwerpen.

In de actieperiode, die loopt tot en met zondag 26 mei (6 weken), verstrekken alle acht AH supermarkten in Amstelveen bij iedere € 10,- aan boodschappen een set van 3 ‘Bijzonder Amstelveen’ stickers gratis. Daarnaast zijn er iedere week actie-artikelen waarbij een extra set stickers gratis gegeven wordt. Het verzamelalbum wordt door AH in de eerste 2 actieweken gratis verstrekt bij een minimale besteding van €25,-. Het verzamelalbum is daarna ook nog te koop in de winkels, maar op is op.