Boekjes en voorleestips in het babycafé

AMSTELVEEN – Voorleesliefhebbers met kindjes van 0-2 jaar komen op woensdag 1 mei bij elkaar in Bibliotheek Amstelveen Westwijk. In samenwerking met Boekstart biedt de Bibliotheek een brede collectie aan voorleesboekjes aan om samen lekker doorheen te bladeren.

Het Boekstart Babycafé in Bibliotheek Amstelveen Westwijk is een relaxte plek waar ouders met hun baby’s terecht kunnen om zich te laten verrassen door leuke nieuwe voorleesboekjes. De boekjes gaan over slapen gaan, eten en emoties en zijn mooie handvatten voor ouders om hun kindjes de wereld te laten ontdekken.

Kinderen die op jonge leeftijd zijn voorgelezen zijn later beter in taal. Het Boekstartbabycafé is de uitgelezen plek om meer te weten te komen over voorlezen en geschikte boekjes. De Bibliotheek geeft praktische voorleestips die je ook thuis meteen in de praktijk kunt brengen. Er is ruimte om te voeden en te verschonen en er staan ook altijd lekkere koekjes en koffie klaar voor de ouders.

Het Boekstart Babycafé, woensdag 1 mei 9:30 – 10:30 uur. Bibliotheek Amstelveen Westwijk. Gratis toegang.