Collectieve inkoopactie zonnepanelen Amstelveen Midden

 Woont u in Amstelveen en wilt u net als vele andere bewoners zelf energie opwekken met zonnepanelen? De gemeente Amstelveen start in mei samen met het Regionaal Energieloket een collectieve inkoopactie zonnepanelen voor huiseigenaren in de wijken Bovenkerk, Westwijk Noord, Keizer Karelpark, Groenelaan en het Stadshart.

Deze actie volgt op de succesvolle zonnepanelenactie in Amstelveen Zuid. Dankzij die groepsaankoop genieten straks ruim 260 extra huishoudens van hun zelf opgewekte, duurzame energie. Samen laten zij meer dan 3000 zonnepanelen installeren. Ze besparen in totaal 300.000 kilo CO2 per jaar. Huiseigenaren in de wijken van Amstelveen Midden ontvangen binnenkort een persoonlijke uitnodiging voor een informatieavond op woensdagavond 8 mei en dinsdagavond 14 mei in het Noorddamcentrum. Het programma voor beide avonden is gelijk, u kunt kiezen welke datum het beste uitkomt. Met deze actie krijgt u als inwoner van Amstelveen kwaliteit en zekerheid met extra inkoopvoordeel op uw zonnepanelen.

Op www.regionaalenergieloket.nl/amstelveen kunt u meer informatie over de zonnepanelenactie vinden.