Ernst Jansz treedt op in ANNA

 Met Ernst Jansz staat er op vrijdag 19 april een brok Nederlandse popgeschiedenis op het podium van ANNA. Hij maakte in de jaren 70 deel uit van de legendarische hippieband CCC Inc. en daarna schreef hij geschiedenis met het door hem opgerichte Doe Maar.

In 2010 kreeg hij een Edison nominatie voor zijn cd ‘Dromen van Johanna’ met in het Nederlands vertaald werk van Bob Dylan. In 2017 vierde hij zijn 50-jarig jubileum als artiest met de release van een nieuw album, ‘De Neerkant’. Behalve nummers van dit album speelt Ernst Jansz ook een aantal van de mooiste liedjes uit zijn repertoire.

Ernst Jansz wordt begeleid door Guus Paat (gitaren), Aili Deiwiks (viool) en Richard Wallenburg (bas).

Bijzondere locatie
Dit concert vindt plaats op een wel heel bijzondere plek, want voor het eerst gaat P60 de samenwerking aan met ANNA. Deze kerk in Amstelveen dient vanavond als het perfecte decor om te genieten van een stukje vaderlandse popgeschiedenis.

Vrijdag 19 april, aanvang 20.30 uur. Meer informatie: P60