Extra voorstelling van ‘De Rattenvanger’ in Amstelveens Poppentheater

AMSTELVEEN – Poppentheater Ida van Dril en veelzijdig muzikant Michiel Schreuders brengen op zondag 28 april en maandag 29 april hun veelgeprezen voorstelling ‘De Rattenvanger’ in het Amstelveense theater. Voor iedereen vanaf 6 tot 106 jaar.

Met live muziek, poppenspel en heel veel humor brengen zij hun publiek naar een stad vol …ratten in hun eigen, muzikale bewerking van De Rattenvanger van Hamelen.

Tijdens deze spannende poppentheatervoorstelling beleef je de avonturen mee van de Rattenvanger. Hamelen is in handen van de ijdele burgemeester Snijder. Iedereen in de stad moet voor hem juichen en buigen, ondanks dat er af en toe mensen spoorloos verdwijnen en er steeds meer ratten in de stad komen. Maar daar kun je beter niet over klagen. Op een avond wordt er op de deur van het gemeentehuis geklopt. Als de burgemeester opendoet, hoort hij de fluit van Luca en staart hij in de ogen van duizenden grote ratten. Het is het begin van een spannend avontuur.

De Rattenvanger is te zien in het Amstelveens Poppentheater op zondag 28 april en maandag 29 april om 14.30 uur. Toegangsprijs: € 9,00. Reserveren kan via 020-6450439; info@amstelveenspoppentheater.nl of via www.amstelveenspoppentheater.nl