Fellows Bigband speelt Spring Swing! in ANNA

AMSTELVEEN – De Fellows Bigband geeft een lenteconcert Spring Swing! in ANNA. Op donderdagavond 11 april staat de Bigband voor de derde keer op het podium van ANNA. Na de kerst- en de valentijnseditie is dit keer de lente het centrale thema: Spring Swing! De band staat onder leiding van Diederik Ruisch.

De band neemt twee zangeressen mee. Käthe van den Hurk zingt nummers als “Fly me to the Moon”en “Makin’Whoopee” die door haarzelf voorzien zijn van een Nederlandstalige tekst. Ze zingt met persoonlijke noot geschreven teksten vol energie en enthousiasme.
De Amstelveense Annemieke Scheepstra heeft een stem met een groot bereik: pop, jazz en funk: niets is haar te machtig.

Donderdag 11 april, aanvang 20:30 uur. ANNA, Amsterdamseweg 22, Amstelveen. Gratis entree. Meer informatie: ANNA