Filosofisch stuntelen in het Poëziecafé

AMSTELVEEN – Bibliotheek Amstelveen Stadsplein organiseert op donderdag 25 april een bijzondere editie van het Poëziecafé. Het is de maand van de filosofie en alle poëzieliefhebbers worden uitgedaagd om met het thema ‘Ik stuntel dus ik ben’ aan de slag te gaan.

Het Poëziecafé is er voor mensen die het leuk vinden om voor te dragen uit eigen werk en voor iedereen die hier graag door geïnspireerd raakt. Tijdens de maand van de filosofie krijgen deelnemers de kans om zich extra kwetsbaar op te stellen met het thema ‘ik stuntel dus ik ben’. Het thema komt van cabaretier, schrijver en filosoof Tim Fransen. Hij schreef dit jaar aan de hand van dit thema het filosofisch essay ‘Het leven als tragikomedie’ waarin hij schrijft over de schoonheid van stuntelen en hoe humor ons helpt om ons onvermijdelijk falen te accepteren.

Om 19:30 uur gaan de deuren open bij Boekhandel Libris Venstra in Amstelveen waar het Poëziecafé tot 21:00 uur gevuld zal worden met uiteenlopend werk van ervaren en beginnende poëten. Mensen die graag iets voor willen dragen kunnen zich van tevoren aanmelden via info@debilbiotheekamstelland.nl. Iedereen die alleen wil luisteren kan gewoon gezellig langskomen. De toegang is gratis.

Donderdag 25 april, van 19:30 tot 21:00 uur. Het Poëziecafé bij Venstra Café / de Bibliotheek Amstelland, Amstelveen Stadsplein.