Flower power herleeft in voorstelling ‘Woodstock the Story’

AMSTELVEEN – Bezieling, humor en geweldige muziek: vier met Woodstock the Story de 50ste verjaardag van het legendarische festival uit 1969. Hoor, zie & voel de flowerpower. Unieke belevenis van bijna drie uur met de beste (protest)songs van de Three Days of Peace & Music: Janis Joplin, The Who, CCR, Crosby Stills & Nash en véél meer. Back to the garden! Peace! De voorstelling Woodstock the Story – 50th Anniversary Tour is op zaterdag 13 april te zien in Schouwburg Amstelveen.

50-jarig jubileum
Dit jaar wordt het 50-jarig jubileum van Woodstock ’69 overal ter wereld gevierd. Bobbi en Nick Ercoline, The Couple With The Blanket van de iconische foto op de oorspronkelijke albumhoes van ‘Woodstock’, waren in januari in Nederland om het Woodstock jubileumjaar te openen. Bobbi en Nick Ercoline trouwden vlak na Woodstock en zijn nog steeds gelukkig getrouwd. Zij zijn het gezicht geworden van Woodstock ’69.

Swingende Afterparty
Na afloop staat er een swingende afterparty op het programma. Direct na de voorstelling draait een DJ in de foyer de leukste hits.

Zaterdag 13 april, aanvang 20.00 uur. Meer informatie: Schouwburg Amstelveen