Foto’s Bed-In for Peace met John Lennon & Yoko Ono in Van der Togt

 Het is 50 jaar geleden dat John Lennon en Yoko Ono hun beroemde Bed-In for Peace hielden in het Hilton hotel in Amsterdam. Door een week lang in bed te liggen en de internationale pers daarbij uit te nodigen, vroeg het pasgetrouwde koppel aandacht voor wereldvrede. Hun kamer was versierd met teksten als ‘Hair Peace’ en ‘Bed Peace’ en afbeeldingen van het vredesteken. Fotograaf Nico Koster was getuige van deze historische honeymoon. Museum Jan van der Togt toont zijn fotoserie van 4 april tot en met 5 mei 2019.

Pasen: Museum Jan van der Togt is beide paasdagen van 11.00 – 17.00 uur geopend.

Museum Jan van der Togt, Dorpsstraat 50, 1182 JE  Amstelveen. Tel.: (020) 641 57 54. www.jvdtogt.nl

Openingstijden: Dinsdag t/m zondag van 11.00 – 17.00 uur