Frank Evenblij & Erik Dijkstra: Bureau Sport in het theater

 In 2017 waagden Frank en Erik de stap van tv naar theater en brachten ze hun geliefde Bureau Sport op de planken. Ook voor deze tweede voorstelling vormt het tv-programma de basis en komen veel beproefde rubrieken voorbij: diepgravende interviews met topsporters in de verhoorwagen en natuurlijk meedoen met. Daarnaast hoor je prachtige verhalen die de huiskamer nooit gehaald hebben. In het theater is er gelukkig alle ruimte voor de hoogte- én dieptepunten uit de sport-journalistieke loopbaan van Evenblij en Dijkstra. Bureau Sport in het theater is vrijdag 26 april te zien in Schouwburg Amstelveen.

Sportgasten bekend
Voetbalscheidsrechter en schrijver van het boek Niet zeiken, voetballen!, Bas Nijhuis plaatsnemen in de Verhoorwagen voor een pittig interview. In het onderdeel ‘meedoen met’ is Murthel Groenhart te gast. Murthel is Kickbokser, dus dat wordt een gegarandeerd spektakel!

Vrijdag 26 april, aanvang 20.00 uur. Meer informatie: Schouwburg Amstelveen