In gesprek met bestsellerauteur Kate Mosse in het Cobra Museum

AMSTELVEEN – Stefan van Raay, directeur van het Cobra Museum, gaat op zaterdag 20 april in gesprek met auteur Kate Mosse over het buitengewone vluchtelingenverhaal van de Hugenoten. Kate Mosse schrijft momenteel aan deel twee van haar trilogie in het Residency for Writers van het Nederlands Letterenfond in Amsterdam. De interesse van Mosse voor de Hugenoten en haar inzet voor de creativiteit van vrouwen – zij is oprichtster directeur van de Women’s Prize for Fiction – de grootste jaarlijkse prijs voor vrouwelijke auteurs op het gebied van fictie – maken haar een perfecte gast binnen het 2019 tentoonstellingsprogramma van het Cobra Museum.

Zaterdag 20 april vanaf 12:00 uur kunt u gratis bij het gesprek aanwezig zijn. Er is een beperkt aantal zitplaatsen maar het gesprek is ook staande op zaal te volgen. Toegang tot het museum is niet gratis (m.u.v. o.a. Museumjaarkaart). Maak uw bezoek compleet en schuif na afloop aan bij de Paaslunch in het Cobra café onder het genot van een glas prosecco. Graag van tevoren reserveren. De kosten zijn € 15,- p.p. This ‘in conversation’ will be in English. Meer informatie: Cobra Museum