Julianne Moore schittert in film Gloria Bell

AMSTELVEEN – Met de film Gloria Bell maakt regisseur Sebastián Lelio Watt zelf een geheel nieuwe versie van zijn succesvolle Chileense film Gloria, met deze keer Oscar winnares Julianne Moore in de titelrol. De film is vanaf woensdag 24 april te zien in Cinema Amstelveen.

Gloria is 58 maar voelt zich nog elke dag een prille dertiger op zoek naar de liefde van haar leven. Haar dagen brengt ze misschien door op kantoor, maar haar avonden is ze steevast te vinden op de dansvloer van clubs in Los Angeles. Wanneer ze op een avond Arnold ontmoet, lijkt er een einde te komen aan haar dagen als vrijgezel. Maar hoe ga je om met zo’n nieuwe relatie en met alle bagage van je partner? Onverschrokken en met ongelooflijke levensvreugde gaat Gloria het nieuwe avontuur tegemoet.

Met: Julianne Moore, John Turturro, Michael Cera.

Woensdag 24 april, aanvang 15.30 uur. Dinsdag 30 april, aanvang 15.00 uur. Woensdag 1 mei, aanvang 19.00 uur. Meer informatie: Cinema Amstelveen