Jumbo Groenhof tweeënhalve week dicht door verbouwing

AMSTELVEEN – De Jumbo supermarkt aan het Groenhof 165 gaat tweeënhalve week dicht voor een uitgebreide verbouwing. Volgens Jumbo gaat de winkel ruimer en overzichtelijker worden. Ook komt er een Pick Up Point. De winkel sluit zaterdag 20 april om 13.00 uur haar deuren. Klanten zijn 8 mei om 09.00 uur weer welkom in de supermarkt.

Filiaalmanager Jan Christiaan Siegers vertelt: “De nieuwe winkel wordt prachtig. Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. De verbouwde supermarkt telt straks ruim 1.200 vierkante meter vloeroppervlakte.”
Colette Cloosterman-van Eerd, mede-eigenaar van Jumbo en als CCO verantwoordelijk voor Formule en Innovatie bij de supermarktorganisatie: “We zijn er trots op dat we dankzij de verbouwing onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. We streven naar 100 procent klanttevredenheid op basis van onze succesvolle Jumbo-formule.”

Foto: Filiaalmanager Jan Christiaan Siegers en zijn team tijdens de 7 Zekerheden training van de Jumbo Academy op het hoofdkantoor van Jumbo Supermarkten in Veghel.