Lente Bokkentocht in De Kwakel

DE KWAKEL – In De Kwakel-Uithoorn wordt op zaterdag 13 april een Lente Bokkentocht georganiseerd. De biertocht is lopend of per fiets af te leggen en voert je ongeveer negen kilometer langs verschillende gelegenheden. Hier worden verschillende Lentebok biertjes geschonken, vinden optredens plaats en is de route/stempelkaart met alle deelnemende locaties verkrijgbaar.

De Bokkentocht is vanaf 14:00 uur. Deelnemende locaties zijn: Bar Het Fort( Het Fort In De Kwakel), Café Cobus (De Kwakel, muziek van DJ Marvin), Bruin-Café de Gevel (Uithoorn, optredens van Mark Fledderman & Ramon Sandbergen Entertainer), Café Kaatje (Amstelhoek), Drinken & zo (Uithoorn), Herbergh 1883 (Uithoorn, optreden van Martin Vincken), KDO Kantine (De Kwakel) en Poldersport (e Kwakel, optreden van Acoustic Mix – Gitaarduo Akoestisch).

Als je bij alle gelegenheden bent geweest en je stempelkaart vol is, kun je hem inleveren en kans maken op mooie prijzen. Uiteraard kunnen niet bierdrinkers gewoon voor de gezelligheid mee en frisdrank nuttigen.

Een stempelkaart kost € 2,-, drankjes zijn voor eigen rekening.