New Orleans met o.a. Leo Blokhuis en Ricky Koole

AMSTELVEEN – Leo Blokhuis, zangeres Ricky Koole en zanger Ivan Peroti nemen u mee naar New Orleans, de bakermat van muziekstijlen als jazz, rhythm & blues, soul, rock en cajun. Denk bijvoorbeeld aan Louis Armstrong, Dr. John, Allen Toussaint, Labelle, Fats Domino en The Meters. New Orleans is altijd een bruisende smeltkroes geweest van onder andere Franse, Spaanse, Afrikaanse en Haïtiaanse invloeden. De voorstelling is op dinsdag 9 april te zien in Schouwburg Amstelveen.

Na de succesvolle tournee in 2016 is de voorstelling in iets aangepaste versie opnieuw te zien. Nieuw is Ivan Peroti, bekend van The Voice en als zanger van Sven Hammond Soul. Gebleven zijn de blazers van K.O. Brass, trio Ocobar en toetsenist Roel Spanjers. Dankzij wandelende muziekencyclopedie Blokhuis steekt u ook nog wat op.

Dinsdag 9 april, aanvang 20.00 uur. Meer informatie: Schouwburg Amstelveen