Ook inval in Amstelveen naar aanleiding aanslag De Telegraaf

AMSTELVEENS – De politie heeft vanochtend op diverse plekken, waaronder in de Amstelveen, invallen gedaan. In totaal werden twaalf verdachten in de leeftijd van 20 tot 27 jaar opgepakt voor betrokkenheid bij de aanslag op De Telegraaf vorig jaar en het stelen of helen van snelle auto’s voor ernstige misdrijven. De aanhoudingen hadden plaats in Amsterdam, Utrecht en Den Haag.

Bij de doorzoekingen van woningen, loodsen en garageboxen in Amstelveen, Zwanenburg, Houten, Utrecht, Den Haag, Diemen, Lijnden, Zaandam en Nieuwegein namen rechercheurs van de politie volgens De Telegraaf onder meer een voertuig, mogelijk gestolen auto-onderdelen, kentekenplaten, benzine, gestolen scooters, motoren, geld en gps-trackers in beslag.

Meer bij De Telegraaf…

Archieffoto: Kawijko Media