Palmpaasstokken maken in Amstelveen

AMSTELVEEN – Palmpaasstokken kun je maken op zaterdag 13 april vanaf 16.00 uur in de Paaskerk, Augustinuspark 1 en in de Kruiskerk, Van der Veerelaan 30a. Alle kinderen en hun ouders of begeleiders zijn van harte welkom. Met elkaar worden de palmpaasstokken, stokken in de vorm van een kruis, versierd met paaseitjes, snoepjes, rozijntjes, buxustakjes, gekleurd papier en een broodhaantje. Elke versiering vertelt een stukje van het verhaal van Palmpasen. Tijdens het knutselen krijgen de kinderen uitleg. En na afloop kan wie dat wil blijven eten. Opgeven vóór vrijdag 12 april. Kijk voor meer informatie op www.kruiskerk-amstelveen.nl en www.paaskerk-amstelveen.nl.

Alle activiteiten rond Palmpasen en Pasen bij u in de buurt zijn te vinden op de website Pasen020.nl: palmpaasstokken maken, passiemuziek luisteren, paasvieringen zoeken. Pasen020.nl is een campagne van de Protestantse Kerk Amsterdam, de Evangelisch-Lutherse Gemeente Amsterdam en de Protestantse Gemeente Amstelveen-Buitenveldert.