Prince Night in P60

AMSTELVEEN – Het is inmiddels al bijna drie jaar geleden dat Prince overleed, maar zijn muziek blijft populair. Daarom organiseert P60 op vrijdag 12 april een Prince Night.

De Prince tribute band ‘beautiful strangers‘ heeft zijn succes al bewezen. Deze achtkoppige band toert momenteel door Nederland. De show is opwindend, stomend, funky en van hoog muzikaal niveau. Uiteraard komen de bekende hits van Prince voorbij, zoals ‘Purple Rain’, ‘Diamonds and Pearls’, ‘Cream’ en ‘1999’, maar ook minder bekende nummers worden gespeeld. Funky liedjes, grootse stukken en emotionele ballads, de show is erg divers qua setlist en er is dus voor ieder wat wils.

Line-up
Na de band is het podium voor de dj’s van Funky Vinyl, met de inmiddels bekende Prince vs Michael Jackson Experience. Zij kennen Amstelveen omdat zij al eerder in een uitverkochte Annakerk deze battle hebben georganiseerd. Deze experience is ook zijn eigen leven gaan leiden en uitgevoerd op verschillende podia. Een avond in het teken van twee van de grootste popidolen ter wereld en hun tijdgenoten.

Vrijdag 12 april, aanvang 21.00 uur, zaal open 20.00 uur. Meer informatie: P60