Schilderijen komen tot leven in Amstelveens Poppentheater

AMSTELVEEN – Theater Kwadraat neemt met de voorstelling ‘Het Mysterie van Museum Mauzz’ het publiek mee op een reis langs de schilderkunst van Karel Appel tot Willem van der Velde, met schilderijen die tot leven komen. Op zondag 7 april is de voorstelling te zien in het Amstelveens Poppentheater.

Alle schilderijen komen tot leven in Museum Mauzz, waar Jimmy verdwenen is. Als zijn zusje Eva hem zoekt maken ze een reis langs verschillende schilderijen en ontdekken ze dat de levende schilderijen en beelden ieder hun eigen verhaal in zich hebben. Zo zien ze o.a. het Melkmeisje melk schenken en komen ze terecht op één van de zeeschepen die Willem van de Velde II geschilderd heeft. Een visueel spektakel met grote poppen, een mooi decor en special effects.

‘Het Mysterie van Museum Mauzz’ is een familievoorstelling voor iedereen vanaf 5 jaar. Zondag 7 april, aanvang 14.30 uur. Toegangsprijs: € 9,00. Reserveren kan via 020-6450439; info@amstelveenspoppentheater.nl of via www.amstelveenspoppentheater.nl