Workshop: Kleinkinderen schilderen opa’s en oma’s verhalen

 In ’t Open Hof start binnenkort een serie bijzondere workshops voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar, samen met hun opa of oma. Elke opa of oma heeft wel een bijzonder verhaal te vertellen wat vaak niet verloren mag gaan.

Tijdens een reeks workshops onder leiding van Sveva de Valk, gaan opa of oma hun verhaal beschrijven en hun kleinzoon of kleindochter gaat er een mooi schilderij van maken. De reeks workshops bestaat uit vijf wekelijkse creatieve workshops, met als afsluiting een expositie van de verhalen en schilderijen.

Wil je ook meedoen met je opa of oma? Of wilt u meedoen met uw kleindochter of kleinzoon? De serie workshops zijn op de woensdagmiddagen 8 mei tot en met 12 juni van 13.30 tot 15.30 uur.

De kosten voor de hele serie workshops en de expositie zijn voor een opa of oma met een kleinkind samen € 15,00 inclusief materialen en een kopje koffie en thee voor opa of oma en limonade voor kleinkind tijdens de workshops. De koekjes zijn voor iedereen.
Als er meer dan één opa of oma meegaat of er komen meer kleinkinderen mee, dan komt er nog € 9,00 bij.

Sveva de Valk heeft na haar opleiding voor Onderwijsassistent, de Hogeschool voor Beeldende Kunst afgerond. Zij spreekt verder goed Engels, dus de workshops zijn ook geschikt voor Engelstalige deelnemers.

De workshops en expositie vinden plaats bij Wijkcentrum ’t Open Hof, Burgemeester Haspelslaan 129, Amstelveen.
Voor meer info of aanmelden mail naar: verhalenworkshop@gmail.com.