Amstelveense Ajacied Carel Eiting wil komend seizoen weer vlammen

AMSTELVEEN – Het zag er zo mooi uit voor de Amstelveense Ajacied Carel Eiting. In het begin van het seizoen 2018/2019 deed hoofdtrainer Ten Hag regelmatig een beroep op hem en niets leek een mooie doorbraak in het eerste in de weg te staan. Toch kreeg Eiting onverhoopt te maken met knieklachten. Uiteindelijk restte in januari niets anders dan een knie-operatie waardoor een dikke streep door het seizoen kon worden gezet.

De 21-jarige Amstelvener mocht vanzelfsprekend wel deelnemen aan de feestelijkheden rond de dubbel van Ajax. Zo stond hij ondanks alle tegenslag volop te ‘shinen’ bij de huldiging op het Museumplein. Op Facebook laat Eiting nu weten dat Ajax een geweldig jaar achter de rug heeft. “Jammer van mijn blessures, maar ik ga er alles aan doen om het team en de club aankomend seizoen weer te helpen,” aldus de sympathieke Amstelvener.

Foto: screenshot Ajax TV