Barbershopkoor Amstel River Singers viert 25-jarig jubileum

AMSTELVEEN – Het ladies barbershopkoor de Amstel River Singers uit Amstelveen bestaat dit jaar 25 jaar. Zaterdag 26 oktober gaat het koor dit uitgebreid vieren met een muzikale jubileumshow in Schouwburg Amstelveen met diverse gasten, de online kaartverkoop is reeds begonnen.

Maar dat is nog niet alles, want wie jarig is, trakteert. Op hun website vindt u een cadeaubon voor twee maanden gratis leren zingen (instap vanaf heden, schoolvakanties uitgezonderd) voor vrouwen van alle leeftijden.
Zij krijgen een stemtestje en kunnen vervolgens met het koor songs instuderen. Er worden songs uit musicals, barbershop- en popsongs gezongen. Dit gebeurt 4-stemmig a capella in prachtige akkoorden.

Het koor repeteert tot aan de grote show dinsdagavond van 20.00 – 22.45 uur in het Noorddamcentrum (maar normaliter repeteren zij van 20.15 – 22.30 u). Voor meer info: 06-2501 2863 of 06-1341 9390, of de website www.amstelriversingers.nl