Cabaretduo Anne & Lisa debuteert met Weltschmerz

 Met vlag en wimpel slaagden Anne & Lisa voor de befaamde Koningstheateracademie. “Een innemend, aantrekkelijk duo om naar te kijken” en “Van uitzonderlijke kwaliteit” schreven de leden van de afstudeercommissie. Weltschmerz is het debuutprogramma van dit absurdistisch cabaretduo. Het belooft donderdag 16 mei in cultuurcentrum Griffioen een wonderlijke, eigenzinnige en bovenal een humoristische avond te worden.

Het debuut van Anne & Lisa wordt geprogrammeerd in het kader van TVB New Artist. Dit is een samenwerkingsverband tussen veertig theaters en Tiemersma Van Bokhorst Theaterproducties, om bijzonder getalenteerde cabaretiers/ kleinkunstenaars een vliegende start te geven op de theaterpodia.

Donderdag 16 mei, aanvang 20.30 uur. Meer informatie: Cultuurcentrum Griffioen