Cabaretier Kees van Amstel treedt op in Griffioen

AMSTELVEEN – Het leven is net een zwembad. En Kees van Amstel zwemt niet. Hij staat maar een beetje bang langs de kant… toe te kijken hoe anderen het hoofd proberen boven water te houden. Althans, dat zegt zijn therapeut. Dan kun je twee dingen doen: langs de kant blijven staan of vol het leven in duiken. Kees koos de derde optie: hij zocht een andere therapeut. En hij maakte een nieuw cabaretprogramma. Met verhalen. En grappen. Veel grappen. Kees Van Amstel is met zijn voorstelling ‘Een bang jongetje dat hele enge dingen doet’ op vrijdag 10 mei te zien in cultuurcentrum Griffioen.

Kees van Amstel is comedian bij het gezelschap Comedytrain, heeft een wekelijkse column op NPO Radio 1, schreef voor het Correspondents’ Dinner (speech Mark Rutte), maakte cabaret voor Spijkers met Koppen en is tevens één van de breinen achter het programma Dit Was Het Nieuws.

Vrijdag 10 mei, aanvang 20.30 uur. Meer informatie: Cultuurcentrum Griffioen