Cinema Amstelveen vertoont extra films in Hemelvaartweekend

 Cinema Amstelveen vertoont tijdens het Hemelvaartweekend (do 30 mei t/m zo 2 juni) extra films voor jong én oud.

Huisdiergeheimen 2 (NL 2D) | animatie | familiefilm | 90 min | VS 2019
Opnieuw volgen wij de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloe, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norbert en het schattige maar gestoorde konijntje Sneeuwbal.

Pokémon Detective Pikachu (NL 2D) | live-action | avontuur | Japan,VS 2019 | 110 min | 9+
De film toont een breed scala aan geliefde Pokémon karakters, ieder met zijn eigen unieke krachten en karaktereigenschappen. Het verhaal begint wanneer top privé detective Harry Goodman mysterieus vermist raakt.

Three Identical Strangers | documentaire | 100 min | VS 2018 | AL
Tim Wardle’s veelgeprezen documentaire Three Identical Strangers is het meest verbazingwekkende, ongelooflijke, opmerkelijke waargebeurde verhaal ooit verteld. Drie vreemden worden herenigd door een bizar toeval. Bobby, Eddy en David worden geboren als identieke drielingen, maar gescheiden bij de geboorte en door drie verschillende families geadopteerd.

Hotel Mumbai | thriller | 125 min | VS 2018 16+
November 2008, een groep zwaar bewapende Pakistaanse terroristen opent de aanval op het wereldberoemde Taj Mahal Palace Hotel in India. Gedurende 68 uur zitten honderden mensen gevangen in het hotel en vechten ze voor hun leven als blijkt dat de commando’s te ver weg zijn om op korte termijn te helpen. De plaatselijke politie grijpt in en het hotelpersoneel stelt zelfs in deze verschrikkelijke omstandigheden de veiligheid van hun gasten voorop.

Claire Darling | drama | 95 min | FR 2018
Claire’s herinneringen uit haar tragische en flamboyante leven komen terug wanneer ze door een onbekende reden haar hele inboedel verkoopt (met o.a Catherina Denevue)

Red Joan | drama, thriller | 110 min | GB 2018
De Britse Joan Stanley (Judi Dench) is gepensioneerd en leeft een rustig bestaan wanneer ze plotseling wordt opgepakt door MI5. Ze blijkt jarenlang een van de meest invloedrijke spionnen voor de KGB te zijn geweest.

Le Grand Bain | komedie, drama | 125 min | FR 2018
In het gemeentelijk zwembad bekwaamt een groepje mannen van middelbare leeftijd zich in de kunst van het synchroonzwemmen.

Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle aanvangstijden en data.