Culturele sleepover in Cobra Museum

AMSTELVEEN – Een nacht doorbrengen in een museum? Samen met 100 andere campingbezoekers? Wie wil dat nou niet? Het kan weer tijdens Camping Cobra! Het Cobra Museum organiseert op zaterdag 25 mei voor de tweede maal Camping Cobra. Dit keer in relatie tot de verjaardag van Amstelveen en het festival 24H Amstelveen. Er zijn 100 slaapplaatsen beschikbaar. Volwassenen zijn alleen welkom onder begeleiding van een kind.

Tijdens 24H, de verjaardag van Amstelveen, wordt voor de tweede keer Camping Cobra georganiseerd. Want Cobra is ook jarig en dit jaar 70 jaar geworden! Een echt slaapfeestje dus! Dit keer zijn er weer tal van feestelijke activiteiten. Samen maak je een feestcollage, feesthoedjes en slingers. Er zijn oud Hollandse spelletjes zoals koekhappen, spijkerpoepen en ezeltje prik, maar je speelt ook weer Twister en Weerwolven. Met de zaklampen ga je op nachtelijke kijktocht en als je slaperig word kijk je film tot laat! DustyHills maken muziek en zingen kampvuurliedjes bij het (digitale) kampvuur. Kortom een groot en geweldig verjaardagsfeest voor jong en oud!

Neem zelf een matrasje, slaapzak, zaklamp, knuffelbeer en natuurlijk een toiletrol mee.

Reserveren via: Cobra Museum