Duane Stephenson en Jah Lil brengen Jamaica naar Amstelveen

AMSTELVEEN – Dancehall en reggae uit Kingston Jamaica klinken binnenkort in  Amstelveen. Duane Stephenson is meer dan een reggaezanger. Zijn werk toont zijn veelzijdigheid waarbij hij met poëtische teksten sociale misstanden, romantiek en mondiale kwesties naar voren brengt. Hij doet met fraaie zinnen, veranderingen in melodie en dat allemaal gezongen in een extreem wendbare tenor. Donderdag 9 mei staat hij met Jah Lil als supportact op het podium van P60.

Jah Lil’s doel van het leven is om een stem te zijn voor de stemlozen en de betekenis van zijn naam waar te maken: edel en uitvinder. Zijn liedjes gaan over wat hij of anderen hebben meegemaakt in het leven, goed of slecht, maar ook nummers over liefde, inspiratie, aanmoediging, hoop en oplossingen.

DJ Hailes Bless staat garant voor de sound tijdens deze reggaeavond. Deze show is een samenwerking tussen P60 en The Zen.

Donderdag 9 mei, aanvang 20.30 uur. Meer informatie: P60