Hitfeest-reünie in P60 tijdens 24hAmstelveen

AMSTELVEEN – Duizenden mensen uit Amstelveen en omstreken bezochten tussen 1997 en 2007 het Hitfeest in P60. Het Hitfeest was op en top cult, humor, drama, entertainment aangelengd met goede muziek. Maar was vroeger alles beter? Dat blijft de vraag. Daarom een Hitfeest-reünie! Hitfeest-adepts komen ruimschoots aan hun trekken op zaterdag 25 mei in P60.

P60 zet die avond alle controllers aan en trekt de naalden op hun draaitafels diep door de groeven heen. Kom het ervaren, want je weet niet wat je overkomt. Het Hitfeest nog nooit meegemaakt? Ook dan ben je natuurlijk welkom! (18+)

Wat kun je verwachten? Tracks in versies die je niet op Spotify vindt. Smiling faces, Shake your groove thing & Put on your dancing shoes. Food for woofers: Disco, Funk, Electro, Freestyle, Dance, 80’s, 90’s, 00’s en House tot Soulful House. Hoor ik nou een 70’s plaat? Jaaaa hoor, het is waar.

De kaartverkoop gaat dit keer wel heel hard, want de toegang is GRATIS. Dresscode: Hitfeest-waardige smile op je gezicht en ga uitgerust en fraai uitgedost van huis, neem mee wat jij vindt dat des Hitfeest is. Kom vroeg, want VOL IS VOL.

Vanaf 21.00 uur ben je welkom in de suite en de grote zaal van P60, Stadsplein 100a in Amstelveen. Meer informatie: Facebook P60

Dit feest wordt gehouden in het kader van 24hAmstelveen, meer info: www.24h.nl