Inzamelingsactie voor Voedselbank bij Albert Heijn aan Maalderij

AMSTELVEEN – Bij Albert Heijn aan de Maalderij 31 in Amstelveen is komende zaterdag 25 mei een inzamelingsactie voor de Voedselbank.

Van 9.30 tot 16.00 uur vragen vrijwilligers van de Voedselbank bij de ingang van de supermarkt aan de klanten of zij bij het doen van hun boodschappen één of meer producten extra willen kopen en willen doneren. De klanten ontvangen van de vrijwilligers een lijstje met producten waar grote behoefte aan is.

De te doneren producten kunnen tezamen met de boodschappen afgerekend worden aan de kassa. Bij de uitgang staan er weer vrijwilligers klaar om de extra ingekochte artikelen van de gul gevende donateur in ontvangst te nemen.

De voedselbank heeft uw steun hard nodig. Niet alleen in voedsel, maar ook financieel. Informatie vindt u op de website www.voedselbankamstelveen.nl             .