Jacobine van den Hoek over roman Zondebok bij Blankevoort

AMSTELVEEN – Jacobine van den Hoek spreekt op dinsdag 14 mei bij boekhandel Blankevoort over haar recent verschenen romandebuut Zondebok .

Zondebok speelt in Amsterdam, is gebaseerd op historische feiten en handelt over liefde, moed en macht. En dat alles in de aanloop naar de 80-jarige oorlog, een periode waarin het gevaarlijk was om anders te zijn.

Jacobine van den Hoek (1973) is blogger, vlogger en columnist van het Amstelveens Nieuwsblad. Ze is actief binnen de culturele sector en o.m. initiator van en drijvende kracht achter het Amstelveens Boekenfeest. Ze woont in Amstelveen. Een artikel in Ons Amsterdam over de wonderlijke weeshuisziekte in 1566 inspireerde haar tot het schrijven van Zondebok.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via boekhandelblankevoort@planet.nl of tel. 020 6455694.

Dinsdag 14 mei, aanvang 20:00 uur, inloop vanaf 19:30 uur. Boekhandel Blankevoort, Rembrandtweg 649-651 in Amstelveen.

Foto Jacobine: Tammy van Nerum