Jazz in de buurt met Anton Drukker Kwartet

AMSTELVEEN – In het kader van de serie ‘Jazz in de buurt’ vindt op vrijdag 10 mei in Villa Randwijck een optreden plaats van het Anton Drukker Kwartet. Dit kwartet bestaat uit een aantal gerenommeerde muzikanten uit de Nederlandse jazz scene.

Anton Drukker is bassist en rots in branding van vaak turbulente optredens in de Cotton Club te Amsterdam. Deze mooie jazzformatie staat hier dan ook onder zijn leiding.
Timothy Banchet toucheert de piano al vanaf zijn vierde jaar; hij is een pianist, uit het goede muzikale hout gesneden en doet met zijn originele spel de luisteraar telkens weer verbazen.
Marco Kegel is een begenadigd saxofonist, fluitist en klarinettist uit de Haagse school van Frans Elsen. Hij maakt ook onderdeel uit van het moderne ‘Rotterdam Jazz Orchestra’.
David Puime uit Spanje, is de drummer van dit viertal, die dit keer Sander Smeets vervangt. Een jonge Spaanse top-drummer die studeerde aan Seminario Permanente de Jazz de Pontevedra in de regio Calicië. Recent is hij woonachtig in Nederland.

Vrijdag 10 mei, 20.00 tot 23.00 uur. Villa Randwijck, Catharina van Clevepark 10 te Amstelveen tel. 0620420989.
Bereikbaar met bus 347 (halte 1890); tram 5 & bus 55 ( halte Uilenstede). U vindt er voldoende vrije parkeergelegenheid.

Entree zaal: € 10; Clubleden/Studenten € 7.00; CJP & Stadspashouders € 5.00 (incl. gratis drankje).

Meer informatie: www.tpodium.net