Jong talent geeft koffieconcert in Kruiskerk

AMSTELVEEN – Enkele eindexamenleerlingen van het Koninklijk Conservatorium Den Haag verzorgen op zondag 2 juni om 12.00 uur een koffieconcert in de Kruiskerk. Vanaf 11.30 uur is iedereen welkom. Het concert duurt een uur. De toegang is vrij.

In juni zijn aan het conservatorium examens en de studenten bereiden zich er graag goed op voor. Een van de manieren om dat te doen zijn optredens voor publiek. De studenten die in dit koffieconcert een impressie van hun muzikale kunnen geven zijn de cellisten Maria Cadenas Rodriguez en Falou Lansink samen met Rutger Jansen (piano) en Valentine Blangé (viool). In verschillende combinaties laten ze een celloconcert van Emil Hartmann en een pianotrio van Dmitri Shostakovitsj horen. Daarnaast hoort u solo een cellosuite van Bach, een virtuoze vioolcaprice van Joey Roukens en de weergaloze pianotoccata van Sergej Prokofjev.

Zondag 2 juni, aanvang 12.00 uur. Kruiskerk, Van der Veerelaan 30a in Amstelveen. Na afloop is er een collecte bij de deur. Kijk voor meer informatie op www.kruiskerk-amstelveen.nl.