Leerlingen KKC op de planken met musical Westwijk Story

AMSTELVEEN – Een aantal leerlingen van het Keizer Karel College heeft een musical gemaakt over Westwijk genaamd Westwijk Story. De musical is een hedendaagse bewerking van het aloude Westside Story-verhaal dat weer is afgeleid van Romeo & Julia. De musical wordt woensdag 5 juni opgevoerd in de kleine zaal van Schouwburg Amstelveen.

Valerio, een arme fietsenmaker uit Westwijk, staat aan het einde van zijn middelbare-schoolcarrière. Een laatste eindexamenfeest bij ene Rosalie is het laatste wat hem nog rest voordat hij zijn leven in de fietsenzaak zal slijten. Valerio valt als een blok voor de schone Rosalie. Er is echter een probleem, Rosalie komt uit het rijke Amstelveen en zal onder geen beding met die armoedige jongen uit Westwijk een relatie beginnen.

En dan is daar ook nog Karel…  het vriendje van Rosalie. Hij kan die fietsenmaker al helemaal niet luchten. Als kers op de taart komt de fietsenzaak van Valerio en zijn vader ook nog onder druk te staan als de rente van huur van de fietsenzaak omhoog gaat (snapt die jongen uit Westwijk natuurlijk helemaal niets van!).

Weet Valerio het hart van Rosalie te veroveren EN weet hij zijn fietsenzaak boven water te houden?

Meer informatie en kaartverkoop op de site van Schouwburg Amstelveen.