Live in P60: Wild Romance

AMSTELVEEN – De legendarische band van vaderlands rockicoon Herman Brood en topgitarist Dany Lademacher is weer op tournee. Vrijdag 7 juni staat Wild Romance op het podium van P60.

Met onmiskenbare hits als ‘Saturday Night’ en ‘Never Be Clever’ werden Nederland, Duitsland en België met speels gemak veroverd. En ook Amerika ging spontaan overstag, getuige de ‘Absolute National USA Break Out’ status die ‘Saturday Night’ ten deel viel.

In 2012 werd de band nieuw leven ingeblazen. Drummer Jan ’t Hoen benadrukt: ‘Ondertussen zijn we veel meer dan alleen een tributeband. Deze tour kun je genieten van nieuwe songs en natuurlijk ook van alle legendarische Herman Brood hits.

Met hun nieuwe album NO TIME (2018) hebben de heren een strakke plaat afgeleverd. Wild Romance is terug, alive and kicking!

Vrijdag 7 juni, aanvang 21.00 uur. Zaal open 20.00 uur. Meer informatie: P60