Maaike Ouboter presenteert festival ‘Tussen De Hoge Bomen’

AMSTELVEEN – Op zondag 4 augustus, tijdens Live at Amsterdamse Bos, presenteert Maaike Ouboter een bijzonder, romantisch en nieuw kleinschalig festival, genaamd ‘Tussen De Hoge Bomen’. Tijdens dit intieme festival zorgt Maaike Ouboter met o.a. Danny Vera, Novastar en Geike voor een unieke beleving. De kaartverkoop voor dit sfeervolle festival is inmiddels gestart.

Na het succes van ‘Dat Ik Je Mis’ heeft Maaike Ouboter niet stilgezeten. Haar debuut-album ‘En Hoe Het Dan Ook Weer Dag Wordt’ kwam op 1 binnen in de charts. Maaike en Novastar zijn geen onbekenden van het bos, tijdens eerdere Live At seizoenen trokken zij al volle tribunes.

Met Danny Vera en Geike Arnaert zijn de krachten gebundeld. Danny Vera die zonder band maar met strijkers zijn mooiste liedjes ten gehore brengt, Novastar die solo de rust en ruimte pakt om zijn songs te vertolken en Geike die haar liedjes op een manier verpakt dat ze zo mogelijk nog meer raken.

Wandel rond en beleef mooie momenten bij twee kleine podia verspreid door het bos en kom samen op de tribunes bij het hoofdpodium. Maaike Ouboter speelt tot slot zelf met haar band. Dompel je onder in dit niet eerder vertoonde exclusieve festival, compleet met foodtrucks en een bar en wees onderdeel van deze fijne totaalbeleving.

Kaarten zijn te verkrijgen via www.liveatamsterdamsebos.nl/concerten/tussen-de-hoge-bomen.

Foto: Live at Amsterdamse Bos