Martin Garrix gewond tijdens optreden in nachtclub Las Vegas

AMSTELVEEN – Shownieuws! De Amstelveense dj Martin Garrix heeft afgelopen weekend voortijdig een show in nachtclub Omnia te Las Vegas moeten afbreken. De altijd springgrage dj was van zijn dj-booth gesprongen en blesseerde daarbij zijn voet. In eerste instantie geen probleem voor Garrix die vol adrenaline gewoon doorging met draaien. Een barkruk zorgde dat hij deels werd ontlast.

De pijn ging echter steeds meer opspelen en Garrix moest zijn set vroegtijdig staken. Hij werd daarna per ambulance naar het ziekenhuis in Vegas gebracht. Het is niet bekend wat er precies aan de hand is met de voet van de dj, al wordt op social media gesproken van een gebroken enkel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Garrix Fam +× (@lit_garrixer) op

Archieffoto: Julia Keiser