Natascha laat nieuwe baksels proeven bij Venstra

 Naar aanleiding van het nieuwe bakboek van Natascha van der Stelt ‘Natascha bakt – zonder suiker en tarwe’ komt Natascha zaterdag 18 mei naar boekhandel Venstra om een aantal baksels te laten proeven.

Over Natascha bakt:
Lekker gebak zonder toegevoegde suikers en tarwe: het lijkt onmogelijk maar toch kan het! Natascha bakt bevat ruim 60 recepten voor iedereen die bewust wil genieten. Koekjes, cake, taart, brood en andere zoete en hartige lekkernijen, allemaal zonder suiker, honing of suikervervangers, maar met smaakmakers als fruit, kaneel, kokos en vanille. De basis van vrijwel alle recepten is havermeel, soms aangevuld met rogge, waardoor de meeste recepten glutenvrij zijn. In Natascha bakt vind je recepten voor zowel typisch Nederlands (streek)gebak, zoals stroopwafels, poffert, gevulde koeken en ontbijtkoek, als voor internationale all-time favourites zoals brownies, scones, cantuccini en platbrood.

Zaterdag 18 mei, 14:00 – 15:00 uur. Toegang: gratis. Aanmelden: niet verplicht maar wel praktisch. Stuur een mail naar info@venstra.nl