Nieuw seizoen voor Openluchttheater Elsrijk start 26 mei

AMSTELVEEN – Binnenkort openen weer de poorten van het Openluchttheater Elsrijk. Het seizoen wordt geopend op 26 mei om 15.00 uur door burgemeester Bas Eenhoorn. Het openluchttheater bestaat 70 jaar. “Er staat bij de opening van dit jaar iets bijzonders te gebeuren,” verklapt Rudolf Switser, de directeur van het theater.

In het nieuwe seizoen staan er weer veel mooie acts en activiteiten gepland. “De hoogtepunten van het seizoen zijn onder meer het evenement Elsrijk’s  got Talent, het Ouderenmuziekfestival en het Sportballet. Het Sportballet is een uniek evenement dat nog nergens te zien is,” geeft de directeur aan.

Het uitgebreide programma met aanvangstijden staat op de website www.openluchttheaterelsrijk.nl. Voor meer informatie en aanmeldingen voor het Sportballet, Elrijk’s Got Talent en het Ouderen Muziekfestival kunt u mailen naar: info@openluchttheaterelsrijk.nl of bel 06-19714013.

Foto: Stadsdorp Elsrijk