Poëziecafé: Zo groen als gras

AMSTELVEEN – Moedige dichters dragen op 23 mei weer voor uit eigen werk in het Poëziecafé, een samenwerking van de Bibliotheek en Libris Venstra aan het Stadsplein in Amstelveen. Beginnende en gevorderde talenten worden deze keer uitgedaagd met het thema ‘Groen als gras’.

Het Poëziecafé is een plek waar poëzieliefhebbers maandelijks samenkomen om van de poëzie van anderen te genieten of om zelf iets voor te dragen. Ervaring speelt hierbij geen rol en zeker niet tijdens deze editie waarbij het thema ‘Groen als gras’ centraal staat. Het Poëziecafé daagt iedereen uit om onbevangen en onbesuisd met woorden te goochelen totdat er iets op papier staat waarvan je vindt dat het van het papier de wereld in gesproken mag worden.

Van 19:30 tot 21:00 uur klinkt er taalkunst in het poëziecafé. Als je jezelf nog een groentje voelt dan is deze editie bij uitstek geschikt om gewoon eens uit te proberen wat andere liefhebbers van jouw werk vinden. Je kunt je van tevoren aanmelden via info@debilbiotheekamstelland.nl zodat je zeker weet dat de spotlights voor een paar minuten op jou gericht zijn. En mensen die graag eerst even de kat uit de boom komen kijken zijn ook van harte welkom. De toegang is gratis. Voor meer informatie over het Poëziecafé kun je terecht op www.debibliotheekamstelland.nl.

Het Poëziecafé bij Venstra Café / de Bibliotheek Amstelland, Amstelveen Stadsplein.
Donderdag 23 mei, van 19:30 tot 21:00 uur. Gratis toegang.