Prentenboek&Yoga-ochtend voor de allerkleinsten

AMSTELVEEN – Voor ouders die van Yoga houden en het leuk vinden om hun kinderen hier ook kennis mee te laten maken, organiseert Bibliotheek Amstelveen Stadsplein op zaterdag 11 mei Prentenboek&Yoga. Een Yoga-ochtend waarbij een prentenboek aan de basis staat van leuke beweegspelletjes en yogahoudingen.

Yoga zorgt voor ontspanning en bewustwording en dit kan ook voor jonge kinderen al erg waardevol zijn. Tijdens deze ochtend kunnen kinderen van 3 t/m 6 jaar samen met hun ouders op een speelse manier kennismaken met Yoga. Kinderyogadocent Angela Könst komt langs bij Bibliotheek Amstelveen Stadsplein waar de deelnemers om 11:15 uur hun matjes mogen uitrollen. Er wordt eerst voorgelezen uit een mooi prentenboek om het verhaal vervolgens opnieuw te beleven aan de hand van leuke yoga oefeningen.

Kaartjes voor Prentenboek&yoga zijn verkrijgbaar via www.debibliotheekamstelland.nl en op één kaartje kunnen een kind en één ouder samen naar binnen. Het is belangrijk om kleding aan te trekken waar je goed in kunt bewegen want het is zeker geen voorleesochtend waarbij iedereen stil in een kringetje blijft zitten. Als je thuis ook een aantal leuke prentenboeken hebt staan kun je die na deze ochtend ook helemaal opnieuw gaan beleven.

Zaterdag 11 mei 11:15 – 12:00 uur. Bibliotheek Amstelveen Stadsplein. Gratis toegang.