ProDemos verkiezingsspecial in Buurtkamer KKP

AMSTELVEEN – MOC Buurtkamer KKP organiseert op dinsdag 21 mei een verkiezingsspecial over de aanstaande Europese verkiezingen van 23 mei.
Dit is de laatste special en daarmee de laatste kans om meer te weten te komen waar de Europese verkiezingen over gaan. Er wordt informatie gegeven en er is ruimte voor debat. De bijeenkomst wordt geleid door Kashif Amin.

Om 19.00 worden geïnteresseerden verwelkomd met een drankje in MOC Buurtkamer KKP om mee te doen met een laagdrempelig programma over de rol van de Europese verkiezingen.
De verkiezingsspecial is ontwikkeld door ProDemos, dat zich richt op
politieke participatie door burgers. MOC Buurtkamer KKP en ProDemos vinden het belangrijk dat alle mensen die de politiek misschien niet op de voet volgen, maar er wel iets meer over willen weten, op een toegankelijke manier geïnformeerd worden.
Met de bijeenkomst willen ze hen stimuleren om gebruik te maken van hun stemrecht. Tijdens de bijeenkomst leren de deelnemers waar de Europese verkiezingen over beslissen en gaan ze aan de slag met onderwerpen die voor hen van belang zijn.

Dinsdag 21 mei 2019 van 19.00 tot 21.00 uur in MOC Buurtkamer KKP, Lindenlaan 75, 1185 LC Amstelveen. Tel. 020-6430453, buurtkamerkkp@gmail.com. Deze verkiezingsspecial is gratis.