Schouwburg Amstelveen eindigt seizoen met gratis rondleidingen

 Het theaterseizoen 2018/2019 nadert zijn einde. De schouwburg biedt alle bezoekers en belangstellenden graag de gelegenheid om aan het eind van het seizoen een kijkje achter de schermen te nemen. Op zaterdag 25 mei gaan er om 19.30 én 20.15 uur rondleidingen van start in het theater. Aansluitend vindt er om 20.00 en 20.45 uur een spectaculaire demonstratie van de trekkenwand plaats. Aanmelden kan via schouwburgamstelveen.nl/24hamstelveen

Op 11 mei j.l. ging de verkoop voor het nieuwe theaterseizoen van start. Het nieuwe programma valt in de smaak bij het publiek, inmiddels zijn er ruim 30.000 kaarten verkocht.

Extra voorstellingen
Van de koplopers in het cabaret, Najib Amhali en Daniël Arends, is het gelukt om extra voorstellingen te boeken. Najib Amhali speelt een extra voorstelling van Waar was ik? op 26 september en Daniël Arends komt terug met Meer van hetzelfde (deel 1) op 9 januari.

Hardlopers
Andere hardlopers in het cabaretgenre zijn Pieter Derks, Rundfunk, Yentl en de Boer en Dolf Jansen. Ook andere voorstellingen en concerten doen het goed. Wie bij het concert van Queen the Music, Giovanca honours Diana Ross of Ruth Jacott wil zijn moet er snel bij zijn, ook kaarten voor de nieuwe revue Showponies van Alex Klaasen gaan hard. Anne Wil Blankers voert de toneeldivisie aan samen met de nieuwe klucht Herrie in de Keuken van Jon van Eerd. Jandino scoort goed met Judeska in een nieuwe komedie en rasartiesten Arjan Ederveen en Jack Wouterse schotelen in de komedie Zin een bonte stoet personages ten tonele. Tania Kross en Renée van Wegberg met List, Shaffy & Piaf kozen Amstelveen voor de première van hun theatershows.

De voorverkoop van Schouwburg Amstelveen loopt t/m 31 mei. Deze maand geldt nog een vroegboekkorting van 10% op veel voorstellingen. Bekijk het volledige programma op www.schouwburgamstelveen.nl.