Singer-Songwriter Sabrina Starke terug naar P60

AMSTELVEEN – Singer-songwriter Sabrina Starke is terug in Amstelveen met een nieuwe show. En ze maakt het persoonlijk. Met songs die levenslessen zijn over zelfliefde en de complexiteit van de wereld. Al tien jaar sinds haar debuutalbum ‘Yellow Brick Road’ brengt ze muziek die raakt en tot nadenken zet. Met haar ijzersterke band switcht ze met gemak tussen de soul, hip hop en folk. Met dromerige en dansbare, groovy vibes zet ze de toon. De show is in teken van haar recent uitgebrachte album ‘Underneath the Surface’, maar haar eerdere werk heeft ze met verrassende nieuwe arrangementen verwerkt in de show!

De avond wordt geopend door de veelbelovende Paa Kofi. Zijn passie ligt in het vertellen van verhalen, en daarbij maakt hij gretig gebruik van verschillende stijlen: soul, jazz, blues en reggae. De in Ghana geboren muzikant heeft een eigen, unieke manier van schrijven én optreden, waarin poëzie een belangrijke rol speelt. Alhoewel hij een relatieve nieuwkomer is in het genre doet hij allerminst onder voor de meer gevestigde artiesten.

Het concert van Sabrina Starke is op 24 mei 2019. De zaal gaat open om 20.00 uur. Aanvang concert is om 20.30 uur. Kaarten kunt u via deze link bestellen: https://p60.nl/