Superjuffie-/SuperMeesverkiezing 2019 gestart

AMSTELLAND – Boekhandel Venstra organiseert voor de vijfde keer de Superjuffie/SuperMees verkiezing voor Amstelveen en Omstreken. Is jouw juf of meester Superjuffie of SuperMees 2019? Laat weten waarom jouw juf of meester moet winnen. Haal de flyer op bij boekhandel Venstra of vraag er naar op school.

De verkiezing is woensdag 22 mei van start gegaan. De flyers en posters worden vanaf die datum op school bezorgd en kunnen tot maandag 17 juni in de winkel worden ingeleverd. Drie genomineerden krijgen op donderdag 20 juni bericht. Zij worden samen met hun klas op donderdag 27 juni in de winkel verwacht voor de feestelijke bekendmaking van de Superjuffie of SuperMees 2019. De winnende juf of meester krijgt een mooie prijs en alle genomineerden een boekenpakket voor de klas en een kleine attentie voor de leerlingen.

Superjuffie is de hoofdpersoon in de boeken van Janneke Schotveld. Een juf die kan vliegen en dieren kan redden. Mees Kees, invalmeester uit de boeken van Mirjam Oldenhave, leert het vak en wordt daarbij geholpen door de leerlingen. Dat leidt tot hilarische situaties.