Training ‘Omgaan met geld’

AMSTELLAND – Omgaan met geld is te leren! Op woensdagavond 22 mei start er weer een nieuwe training ‘Omgaan met geld’ bij Participe Amstelland. De training is bestemd voor inwoners van de gemeenten Amstelveen en Aalsmeer, Uithoorn en Ouder-Amstel die wat meer zicht op hun inkomsten en uitgaven willen krijgen.

De training bestaat uit zeven wekelijkse bijeenkomsten van twee uur. Voorafgaand aan de training vind er een kennismakingsbijeenkomst plaats.
De kennismakingsbijeenkomst is op: woensdagavond 22 mei van 18.30-20.30 uur op de Dr. W. Dreesweg 2 te Amstelveen.
De training start daarna op 29 mei en is gedurende zeven bijeenkomsten op woensdagavond van 18.30-20.30 uur, daarna zijn de bijeenkomsten tot en met 10 juli ook op Dr. W. Dreesweg 2 in Amstelveen.

Wilt u zich aanmelden of wilt u meer informatie over deze training? Bel dan met Cindy Schroers, maatschappelijk werker van Participe Amstelland op tel. 020 5430 440/ 06-. Of u kunt een e-mail sturen aan: c.schroers@participe.nu. Of u belt met Koba van Veen, maatschappelijk werker van Participe Amstelland, 020- 5430 440/ 06-45150603, of per e-mail: k.van.veen@participe.nu