Verpleegkundigen speeddate in Ziekenhuis Amstelland

 Ziekenhuis Amstelland zoekt verpleegkundigen. Daarom organiseert het ziekenhuis dinsdag 28 mei van 19.00 – 20.00 uur een speeddate avond. Verpleegkundigen kunnen in contact komen met zorgmanagers en verpleegkundigen van Ziekenhuis Amstelland.

Lisanne de Boer, ervaren oncologieverpleegkundige, opent de avond met een inspirerend verhaal over waarom zij voor Ziekenhuis Amstelland koos en waarom zij nog steeds elke dag met plezier naar haar werk gaat. Daarna begint het speeddaten. In zeven minuten kun je alles vragen wat je wilt over werken bij Ziekenhuis Amstelland. Tijdens meerdere speeddates maak je kennis met verpleegkundigen  en zorgmanagers van diverse afdelingen van het ziekenhuis.

Meld je aan voor de speeddate
Ben jij die verpleegkundige met een positieve en zorgzame instelling? Behoor jij tot de groep verpleegkundigen die nu het verschil willen maken? Meld je dan snel aan via de website van Ziekenhuis Amstelland: www.ziekenhuisamstelland.nl.

Over ziekenhuis Amstelland
Ziekenhuis Amstelland werkt in een omgeving met een ruim aanbod aan ziekenhuizen en behandelcentra. Het ziekenhuis onderscheidt zich door een sterk basisprofiel: TOP in basiszorg. Je kan je kwaliteiten optimaal inzetten door kleinschaligheid en korte lijnen binnen de organisatie. Er is een goede samenwerking met de verwijzers. Collega’s werken gastvrij en collegiaal in kleine teams. Er is een open omgangsvorm, je werkt nauw samen met medisch specialisten en er is ruimte voor initiatief. Je persoonlijke, vakmatige ontwikkeling staat voorop.

Informatie
Eerst meer weten? Neem dan contact op met Sarono Peroti of Suzanne Duijn, Corporate recruiters, 020 – 755 6417.